Pomlajevanje obraza v starejših letih

Pred kratkim smo imeli srečanje osnovne šole. Ker je minilo že kar 20 let od tega, smo seveda vsi lahko pričakovali, da smo se zelo spremenili. Na tem srečanju, sem videla, kaj lahko naredi pomlajevanje obraza in kako lepo je videti lep obraz, kljub letom, ko bi njegov obraz moral imeti gube in biti utrjen.

Tako je bilo srečanje osebno zame, kar precej zanimivo. Sama ne posegam po tehnikah pomlajevanja, ker se mi zdi da tega ne potrebujem, mi je pa zelo lepo videti na drugih, da se teh tehnik poslužujejo. Ko sem malo gledala obraze sošolcev, so bili kar podobni, le da so eni držali linijo zdravega telesa, nekateri pa so zapustili. Pri ženskah pa je bila vidna razlika, zelo velike razlike in videti je bilo, da nekatere uporabljajo pomlajevanje obraza, ker so resnično žarele. Jaz sem spadala nekje vmes, ker sem pač vedno bila športni tip človek, a da bi si dala pomlajevanje obraza to pa ne. Tako sem imela srečo, da sem izgledala dokaj mlada. Bile pa so ženske, ki so bile videti v obraz izredno utrujene, njihov obraz je imel veliko gub, podočnjake in tako naprej. Sama priznam, da sem se kar malo zamislila, kako različne smo si lahko ženske, kako se skozi obraz pokaže različni stil življenja, ko enkrat nisi več mlad. Lahko rečem, da sem bila kar malo preveč čustvena, posebej, če sem videla sošolko, ki je bila videti žalostna, utrujena, zgarana, na drugi strani pa drugo, ki je žarela, ker je itak  uporabljala pomlajevanje obraza, ker ji je njen življenjski stil to omogočal. 

Postala sem kar malo zamišljena nad vsem tem, toliko različnih zgodb, posebej pa nad tem, kako resnično pomaga v naših letih pomlajevanje obraza, kako so te ženske bile videti srečnejše, bogatejše, samozavestne, ker so si enostavno lepe. Tudi sama sem prišla do zaključka, da je pomlajevanje obraza dobra naložba, če želite ohraniti nasmeh, lepoto in samozavest.