Odvečni kilogrami in čaj za hujšanje

To soboto smo imeli srečanje, katerega sem se zelo veselila. No, na koncu pa sem spoznala, da se nisem imela ravno leto, to pa zato, ker sem se v zadnjem letu kar precej zredila. To so opazili tudi drugi in so mi to tudi povedali. Tako sem prišla domov razočarana nad seboj. To pa je bilo dovolj zame, da sem se odločila, da bom izgubila nekaj kilogrmov. Vedela sem, da bo težko, ker sem bila v obdobju, ko tega nisem želela in mi je odgovarjalo lenobno življenje ob dobri hrani. 

Vendar pa so me besede tudi dovolj prizadele, da sem bila trdno odločena, da bom skušala shujšati. Da bi mi bilo lažje, sem si sestavila  tedenski jedilnik in kupila čaj za hujšanje. Tako sem upala, da mi bo čaj za hujšanje pomagal saj na začetku, da se moje telo navadi na novi ritem. 

Ker sem drugače kar trmasti človek, mi je uspevalo. Ko je minilo mesec dni od hujšanja, sem stopila ponovno na tehnico. Pokazala je 4 kg manj. Tega nisem pričakovala, saj se nisem tako močno držala jedilnika. Edino kar mi je prineslo dobre rezultate je verjetno čaj za hujšanje in veliko dolgih srehodov. 

Ko sem padla v ta življenjski stil, mi je vse skupaj postalo všeč. Uživala sem v zdravi prehrani, imela sem rada čaj za hujšanje in rada sem hodila na dolge sprehode. Tako sem med tednom doma hodila po domačih gozdovih, med vikendom pa sem vedno kam šla. Prehodila sem res veliko, zraven pa sem vedno imela čaj za hujšanje. Danes sem dosegla to točko, ki sem jo želela. Imam toliko kg, ko sem jih imela pred leti in spet sem srečna in zadovoljna. 

Odvečni kilogrami in čaj za hujšanje