Rabljeno pohištvo iz lesa lahko prenovite

Danes, ko se sprehajam po trgovinah z pohištvom, hitro opazim, da je nekatero pohištvo ugodno, vendar, vendar slabe kvalitete, tisto, ki pa je kvalitetno pa je precej drago, tako sem se odločila, da raje pogledam rabljeno pohištvo in kupim pravi les, ki ga doma lahko prenovim. Ko sem se pogovorila z mojim možem, se je tudi strinjal, da bi lahko naredila tako.

Zakaj bi človek kupoval novo slabo pohištvo, če pa lahko preko neta dobi lepo ohranjeno rabljeno pohištvo, ki ga lahko popravi, prebarva in tako ima prekrasen novi kos pohištva, za katerega ni plačal veliko denarja. Tako je najino stanovanje nekaj posebnega, ker ena omara ni isti drugi, en stol ni enak drugemu, imamo pa vse leseno. Les nam ogromno pomeni, sama imam občutek, če je v stanovanju les, da je boljši zrak, tako je nam rabljeno pohištvo dragoceno.

Sedaj imava stanovanje opremljeno, kdaj pa kdaj pa še vedno pogledava na splet, če se mogoče prodaja kakšna lepa omara, miza ali karkoli, ki bi nama prav prišla, rabljeno pohištvo je res super, kajti iz njega lahko narediš unikat pohištvo, če le imaš malo časa, veselja in žilice za to. Midva z možem sva oba takšna, tako da nama je rabljeno pohištvo izziv in včasih tekmujeva med seboj, kdo bo rabljeno pohištvo lepše prenovil. 

Človek ne more verjeti, kaj vse se prodaja na netu za male denarje, lahko dobiš res lepo ohranjeno rabljeno pohištvo iz pravega lesa, ker ga lastniki pač nimajo kam dati. Ne vem, če se nekateri ne zavedajo vrednosti, kajti nekatero rabljeno pohištvo iz pravega lesa se tudi podari, tako da če imava to srečo, pa sva še posebej vesela. 

Nekdo, ki bi videl najino stanovanje, bi rekel, da nimava okusa, a hkrati, da to rabljeno pohištvo, ki je obnovljeno toliko topline, energije, da stanovanje postane posebno in unikatno.